BLØD BOLIG

Tekstiler er stemningsskaberne i hjemmet. De giver farve, personlighed og varme. Med tekstiler kan man nemt lave små fornyelser, som syntes store. Nye puder, plaider eller lammeskind til din boligindretning kan forandre hele indtrykket. Udover den komfortmæssige side af tekstilernes funktion kan de ligeledes bidrage som flotte elementer i indretningen.

Sofapuderne hos Lulu´s Luxus Lopper er nemme og billige at skifte ud, så der er altid mulighed for at forny indretningen, hvis der skulle opstå et ønske om dette. Der er et stort udvalg af forskellige og de forskellige modeller kan sammensættes på kryds og på tværs for at opnå den stil, der er lige dig, og som passer ind i netop dit hjem. Sortimentet hos Lulu´s byder blandt andet på sofapuder i blødt velour med masser af flotte farver, ligesom du også finder helt simple og neutrale puder i beige og grå samt mønstrede puder. 

I Lulu´s univers er der noget for enhver smag, hvorfor du kan finde en bred og mangfoldig vifte af stilarter, som enten er antik, vintage, retro eller oppe i tiden. 

Lagt i kurven

Gå til kassen
Shop mere

Der er ingen produkter i din kurv.